Wall of Art - Presentation av kollektion Hylla Kvinnan

Genom samarbetet ”Hylla Kvinnan” vill konstnärskollektivet Wall of Art och hotellet Miss Clara ge kvinnan en förtjänad plats att synas på. På Internationella Kvinnodagen lanserade Wall of Art en limiterad konstkollektion där ett tjugotal unga kreatörer fått i uppdrag att skapa sin egen hyllning till kvinnan. Lördagen den 14 april kl 17:00 presenteras kollektionen av Wall of Arts grundare. På plats finns även några av konstnärerna för att berätta om sin tolkning av temat.

Utställningen finns på Miss Clara Hotel under hela veckan och mellan kl 10-19 finns det även möjlighet att handla verk från kollektionen.

Konst skapas dagligen av olika typer av kreatörer. Men långt ifrån alla når ut med sitt skapande. Det vill vi förändra. Wall of Art gör det enkelt för unga kreatörer att sälja sina fotografier, illustrationer, målningar och grafisk design som posters. I vår webbutik får de en förtjänad plats att synas på och vi tar hand om det praktiska, från marknadsföring till produktion och leverans. På så sätt kan kreatörerna fokusera på det de gillar bäst – att vara kreativa och våra kunder kan handla unik, inspirerande väggkonst som bidrar till en positiv förändring

Foto: Anna Janerås, Motiv: Maria Leinonen

Back buttonBack to calendar